törött üveg

Minden egész eltörött…

Kedves Ismerős és Ismeretlen Olvasóink! Kedves Szabad Szombat & Filmklub Látogatók!

A valóság eltörött. Mindannyian napjában sokszor szembesülünk ezzel. Sokféle módon beszélünk erről, hol balszerencseként, hol átokként, hol bénaságként, hol bukásként utalunk rá. Mindegyik egy metafora, mögötte egy képpel, amin keresztül próbálunk értelmet keresni/adni mindannak, ami körülöttünk zajlik.

Arról fogunk beszélni, hogy hogyan is használjuk ezeket a képeket, illetve hogy a Biblia milyen metaforákon keresztül ragadja meg az eltört valóság lényegét.
És hogy miért fontos ez? Mert a töredezettség nem csupán erkölcsi kategória, hanem az életünk minden területét érinti, a mindennapjainkat, személyes kapcsolatainkat, de még önmagunkkal való kapcsolatunkat is. Ha megértjük, mi ment nagyon félre, akkor elindulhatunk a megoldás felé, minek következtében gyökeresen megváltozik az életünk.

Előadónk júniusban ismét Schauermann Tamás az Evangéliumi Fórum egyik tagja, és a Fiúság Akadémia oktatója. Grafikus, tanár, férj, családapa. Régóta aktívan foglalkozik szövegelemzéssel és bibliamagyarázattal, valamint a mentorálás és tanítványozás kapcsolatával. Jelenleg többfajta eszköztár kombinálásával fejleszt tréning folyamatokat. Feleségével, Mónikával két kamasz boldog szülei.

Rendhagyó lesz az alkalmunk, mert FILMKLUB helyett egy önismereti színdarabot lesz lehetőségünk megnézni két fiatal, remek színésznő szereplésével, az Attitűd Műhely szervezésében

Kapcsolataink, akár munkahelyi, házastársi, baráti, mind-mind döntések sorozata elé állít bennünket. Legyen az egy egyszerű program kiválasztása, vagy egy konfliktushelyzet. Mindig, minden helyzetben lehetőségünk van igennel vagy nemmel válaszolni.
De miért olyan nehéz ez bizonyos esetekben? Érzékeljük ha átlépi valaki azt a bizonyos határt? Észrevesszük, tudjuk, hogy nekünk hol van az a határ?
Önismeret,Humor, Paródia, Zene, Tánc

Ne hagyjátok ki!

Ne feledjétek, hogy nemsokára lejár a Páratlan Hétre való jelentkezés határideje!
http://www.szabadszombat.hu/events/paratlan-het-2019/

Ajánlott hozzájárulás az egész napos programhoz: 1000 Ft.

Segítőknek a belépés ingyenes! Várjuk a segítő kezeket a konyhán és a pakolásban!

Várunk Benneteket szeretettel!