Filmek 2015-ben

csillagaink

Csillagainkban a hiba

Hazel Grace és Gus kamaszok és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket.

a remeny rabjai

A remény rabjai

Andy Dufrense bankárt (Tim Robbins) letartóztatják felesége és annak szeretője, egy golfozó feltételezett meggyilkolásáért. A rövid bírósági tárgyalást követően (melynek eredményeképpen a férfit kétszeres életfogytiglanra ítélik).

Walter_Mitty_12E_1

Walter Mitty titkos élete

Walter Mitty (Ben Stiller) a Life magazin szerkesztőségénél, negatívosként dolgozik. Élete többnyire álmodozással telik, titkoltan szerelmes egyik munkatársába, Cheryl-be, és az élet más területein sem ártana neki némi bátorság.

Fogadom2

Fogadom

Az ifjú szerelmes házaspár, Leo (Channing Tatum) és felesége Paige (Rachel McAdams), nem rég házasodtak meg, és szeretnék élvezni közös életüket, de hamarosan váratlan dolog történik. Egy autóbaleset éri őket, aminek következtében Page kómába esik.

2015_06_Egek_Ura

Egek Ura

Ryan Bingham a nagyvállalati leépítések szakembere, folyamatosan úton van, és tömegével rúgja ki az embereket. Élete nagy részét szállodákban és repülőkön tölti, legközelebbi barátai az alkalmi utastársak és a légiutas-kísérők. Nincs lakása, mindene, amije van, belefér egy kézitáskába.

2015_05_film

Az Acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje. Kisfiúként ráébred, hogy különleges képességekkel bír, és nem a Földről származik. Fiatal férfiként útra kel, hogy megtudja, honnan jött, és miért küldték ide. De elő kell lépnie a benne élő hősnek, hogy megmentse a világot a teljes pusztulástól, és a remény szimbólumává váljon az egész emberiség számára.

filmklub_zhe_ideas_of_march

A hatalom árnyékában

Stephen Meyers (Ryan Gosling), a fiatal kampányszakember Pennsylvania demokrata kormányzója, Mike Morris (George Clooney) stábjában dolgozik azon, hogy megnyerjék az elnökjelöltségért folyó küzdelmet.