Rólunk

Kedves Látogató!

Köszöntünk a honlapunkon és várjuk, hogy mielőbb személyesen is találkozhassunk veled!

A Szabad Szombat & Filmklub vezetőiként hisszük, hogy a világ minden egyes területe fontos Isten számára.  Ezért alapvető értékeknek tartjuk a Krisztus központú tanítást és filmelemzést, az értékes, párbeszédre épülő kiscsoportos beszélgetést, és az érett keresztény gondolkodást a magánélet és a társadalmi lét minden területén.
Programjainkon a tanítás hétköznapi problémákkal foglalkozik, végső megoldásként Jézus Krisztusra mutat, és amely kifinomult az emberek érzékenységére, gondolkozására és problémáira. Fontosnak tartjuk a nyitott, szabad és őszinte légkört, a vendégszerető közösséget. Ezek alapján vágyunk, hogy elérjük a városban élő egyedülálló fiatalokat Jézus Krisztus evangéliumával, és megnyerjük őket annak, a zenén, a tanításon, a szeretet közösségen, szolgálaton keresztül.

Célunk az embereket megismertetni és megértetni a keresztény világnézettel, és ez alapján felkészíteni őket, hogy másokat szolgálva, hatással tudjanak lenni a környezetükre, ahová Isten helyezte őket.

Részvételi díj: A program ingyenes, de örömmel és köszönettel fogadunk minden támogatást!
Helyszín: Kelenföldi Városközpont, Etele út 55. | M4 – Bikás park | A volt Olimpia mozi, a Keleföldi Montázs Központ épülete.

Szabad Szombat program minden hónap utolsó szombat délutánján, 1 órakor veszi kezdetét. Az ismerkedést követően kezdődik az előadás, aminek témáját a szünetet követően kiscsoportokban beszéljünk, vitatjuk meg. A program 5 órakor Filmklubbal folytatódik, ahol a film vetítését követően, kis csoportokban, majd közösen beszéljük meg a történetet, a film mondanivalóját, üzenetét. A programok közötti szünetek lehetőséget adnak a kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre, a hallottak és látottak megbeszélésére.

Seretettel hívunk és várunk téged, hogy kóstolj bele a közösség, az előadás és a filmklub, azaz a Szabad Szombat & Filmklub izgalmas légkörébe!

Fűtő Robi & a vezetőség