Páratlan hét 2021

Páratlan hét 2021 – 21 igazság, ami lökést ad keresztény életünknek

Páratlan Hét – Vajta 2021!

Kedves Szabad Szombat & Filmklub Látogatók! Kedves Ismerős és Ismeretlen Olvasóink!

Egy viszontagságos év telt el azóta, hogy utoljára találkoztunk! Az idei évben is megrendezzük a már-már rendhagyónak mondható nyári hetünket, amelynek helyszíne ismét a csodálatos vajtai Zichy kastély lesz! Szeretettel várunk téged a hétre ebben az évben is!

Abban a szerencsében van részünk, hogy ebben az évben ismét Kozák Péter, a Fiúság Akadémia (Budapesti Bibliaiskola) tanára, lelkész lesz a hét előadója, akivel már tavaly is remek hetet töltöttünk együtt, az ő mindannyiunkhoz egyenként szóló előadásait hallgatva.

A hét témái azok az isteni igazságok, amelyek újabb és újabb lökést adhatnak keresztény életünknek. Az előadás sorozat címe: Igazságok, amik lökést adnak keresztény életünknek.

“Időről időre megfáradunk vagy megakadunk, de Isten nem mond le rólunk, hanem újra és újra szól hozzánk, és felemel bennünket. Ezt tapasztaltam meg én is. Ebben az előadás sorozatban arról szeretnék beszélni, hogy a keresztény örömhír és annak gazdag tartalma hogyan szabadít fel az élet legkülönfélébb területein: az emberi kapcsolataimban, a munkámban, a szexualitás terén, az érzelmeim megélésében és kifejezetten az Istennel való kapcsolatomban is. Sok személyes példán, történeten keresztül fogom bemutatni az evangélium felszabadító erejét. Azt nem állítom, hogy már célba értem, de azt igen, hogy Isten szerető munkáját folyamatosan megtapasztaltam, és tapasztalom mind a mai napig. Olyan üzeneteket gyűjtöttem össze, melyek titeket is segíthetnek a Krisztusban elnyert szabadságotok mélyebb átélésében. A célom az, hogy abban segítselek mindnyájatokat, hogy több örömmel és kiegyensúlyozottabban élhessétek meg a földi élet viszontagságait.” – Kozák Péter

Olyan témákkal foglalkozunk majd, mint az Istennel való kapcsolat sokszínűsége,  titka, önismeret, az érzelmeink megélése, függőségek és a szabadulás útja.

Gyere el és tölts velünk egy hetet közösségben, gyönyörű környezetben, lelki és testi feltöltődéssel!

Ebben az évben a teljes hétre, azaz 5 éjszakára van lehetőséged jelentkezni!

Időpont: 2021. július 26-31.

vajta kastely

Szállás

Árak teljes ellátással (fő/5éj)
Kastély (kollégiumi elhelyezés – 6/8/10 személyes, emeletes ágyas szoba): 39 000 Ft
Maranata 4 ágyas: 44 000 Ft
Gyermek (3-9 éves): 24 000 Ft
Babák (0-2 éves): 0 Ft
IFA 250 Ft/fő/éj!

Az árak az érkezés napján vacsorát, teljes napokon reggeli, ebéd vacsorát, a távozás napján reggelit foglalnak magukban.

Választható étrendek: normál, vegetáriánus, glutén-, és tejmentes.

A szobák beosztásánál igyekszünk a kéréseknek megfelelő szobát biztosítani, de sajnos garanciát nem tudunk vállalni.

Helyszín

Zichy kastély, Vajta 7041, Petőfi S. u. 562.; https://www.zichy-vajta.com/

Jelentkezes

Regisztráció

A fenti kék gombra kattintva jutsz el az online jelentkezéshez.

Jelentkezési határidő és a teljes részvételi díj átutalása:
2021. július 11.

Idén csak átutalással és SZÉP kártyával lehet fizetni! A jelentkezés csak a teljes jelentkezési díj határidőig történő megfizetésével együtt érvényes!

Átutalási bankszámlaszám

Skáfár Lilla
10403064-76495452-54551002

A közleménybe kérlek írd be: Páratlan Hét 2021, valamint a nevedet.

Jelentkezés csak a teljes díj befizetésével együtt érvényes SZÉP kártyával előlegként fizethető a teljes díj. SZÉP kártyás befizetést nem áll módunkban visszafizetni, még határidő előtti lemondás esetén sem!

ÁFA-s számla igényedet az adatok elküldésével jelezd.

vajta padlo

Pihenés, sport, filmklub

A kastély tágas parkjában számtalan lehetőség van sportolásra és kikapcsolódásra: úszómedence, strandröplabda-, foci- és kosárlabdapálya, csocsó és billiárd. Egy este filmklubot tartunk, a hét közepén pedig közös kirándulásra is lesz lehetőség.

Információk

Ha kérdésed van, a paratlanhet2020@gmail.com címen érdeklődhetsz.

Amennyiben a rendezvényt a vészhelyzetre tekintettel nem tudjuk megtartani, úgy az vis majornak minősül.

Lemondás esetén, a már befizetett díjat csak a jelentkezési határidő vége előtti lemondás vagy orvosi igazolás esetén tudunk visszatéríteni! SZÉP kártyás befizetést nem tudunk visszafizetni a törvényi előírás miatt.

Programunkon a gyerekfelügyelet nem biztosított!

 

 

 

Szeretettel várunk!

A Szabad Szombat & Filmklub Csapata